3 грудня в КВЦ «Парковий» відбулася церемонія нагородження переможців Національної ресторанної премії СІЛЬ® 2016. Цього року церемонія зібрала рекордну кількість гостей:

350 рестораторів, експертів і професіоналів індустрії, представників провідних компаній зі світовим ім’ям і журналістів зібралися на гала-вечерю в КВЦ «Парковий». Захід традиційно пройшов у форматі black tie.

12 кращих ресторанів України за версією премії СІЛЬ® 2016:

  • Найкраща кав’ярня – LONDON, Київ
  • Кращий м’ясний ресторан – BEEF м’ясо & вино, Київ
  • Кращий рибний ресторан – Ібсен, Київ

Партнер номінації – Polar Seafood Ukraine

  • Кращий ресторан української кухні – Канапа, Київ
  • Кращий ресторан національної кухні – UNDER WONDER, Київ
  • Краща кондитерська – Цукерня, Львів
  • Ресторан з кращою винною картою – Vintage Nouveau, Львів
  • Кращий пивний ресторан – Пивна Дума, Київ

Партнер номінації – Stella Artois

  • Кращий ресторан авторської кухні – BAO, Київ
  • Краще міське кафе – Бар мідій Kotelok, Одеса
  • Відкриття року – Остання Барикада, Київ
  • Кращий бар – Loggerhead Bar, Київ

 

Фото з архіву Національної ресторанної премії СІЛЬ®

Загальна кількість номінантів цього року склала рекорд за 4 роки існування премії – 1934 ресторани з 48 міст України! За свої нагороди у фіналі боролись 129 ресторанів з 13 міст. Це заклади, названі експертами Премії як кращі в своїх номінаціях, а також ресторани, які самостійно подали заявку на участь і пройшли голосування експертів. Їх оцінювали члени журі премії, до складу якого цього року увійшли як українські, так і зарубіжні ресторатори, шеф-кухарі, журналісти, топ-менеджери. Члени журі особисто відвідали ресторани (кожен – мінімум тричі) і виставили свої оцінки по 4 критеріям: «Кухня», «Сервіс», «Атмосфера», «Спеціалізація».

Ведучими церемонії вже за традицією стали Василіса Фролова та Володимир Остапчук. Члени журі та переможці дякували Клубу готельєрів та рестораторів Hoteliero® і його Президенту Андрію Скіпьяну за організацію Премії на високому професійному рівні.

Члени журі премії СІЛЬ®: Савелій Лібкін (ресторатор), Марк Зархін (ресторатор), Петро Чернишов (президент компанії «Київстар»), Алекс Кратена (засновник фонду P (OUR) Symposium), Анастасія Жолінська (генеральний директор ТОВ «Готель Менеджмент»), Вардкес Арзуманян (ресторатор), Максим Храмов (ресторатор), Василь Мікулін (ресторатор), Софія Коломицева (видавець проектів «Ресторатор» і «Гурман»), Майкл Дон (ресторатор), Яаков Лівшиць (ресторатор), Андрій Худо (ресторатор), Маркіян Бедрій (ресторатор), Володимир Ярославський (шеф-кухар), Леся Іонова (ресторатор), Заза Кассашвілі (засновник DGF International Сulinary Concept).

Спонсор премії – Nemiroff, Ексклюзивний автомобільний партнер – Mercedes-Benz, Технологічний партнер – Maresto, Інноваційний партнер – Miele, Юридичний партнер – GoLaw, Ексклюзивний перевізник – “А-Транс”, Флористический партнер – Olha Dorss, Beauty-партнер – KOKO nailroom, спеціалізований партнер – “Ресторатор”, Генеральний діловий медіа партнер – liga.net, Міжнародний інформаційний партнер – “Кабаре”, Drinks +, Drinks.ua, Головний медіа партнер у Львові – “Афіша міста Львів”.

Партнери: КВЦ «Парковий», Fairmont Grand Hotel Kyiv, Johnnie Walker, World Class, Stella Artois, ТС плюс, PepsiCo, Polar Seafood Ukraine, Mirs, ProService, Monin, Manezh, DressBox, Golets, “Одіссей”, Premier Food, Deol Partners, “Реста”, Vittel, Perrier, АТМ, ЕКТА, ExMoto.

Головну подію ресторанної індустрії можна було дивитися в режимі реального часу: онлайн трансляція церемонії проводилася на сайті http://saltawards.com

Національна ресторанна премія СІЛЬ® – це головна професійна подія ресторанної індустрії України. Премія заснована в 2013 році Клубом готельєрів та рестораторів Hoteliero з метою визначення кращих ресторанів країни, а також розвитку галузі гостинності в цілому. Вона об’єднує українських рестораторів, структурує ринок, а також інформує гостей про якість закладів.

поділитися

переглядів: 482

Популярні записи | дизайн
Микола Гуртовенко