Чесна їжа і чесна ціна – це основа філософії та концепція розвитку закладу. У кухаря повинна бути чесність до себе і продуктів
, які він
використовує, тоді відвідувачі, отримавши якісну їжу, зможуть по-справжньому відчути атмосферу й оцінити гастрономічне бачення автора. «Montecchi» і «Capuleti» — зовсім різні за характером та настроєм: домашня, по сімейному затишна, проста траторія та вишуканий сучасний ресторан. Тут ви спробуєте страви як домашньої, так і високої кухні. Широкі просторі зали, які різняться дизайном, немов переносять відвідувачів до справжньої сонячної Італії.
РЕСТОРАН MONTECCHI CAPULETI
Продукти для шеф-кухаря — як ноти для композитора. Використовуючи ті самі інгредієнти, навіть готуючи ту саму страву, лише справжній митець може створити щось неповторне й оригінальне. Кулінарія – це мистецтво, в якому відображається філософія шеф-кухаря як автора.

Завдання шеф-кухаря – познайомити українців з культурою цієї країни через їжу. Відвідувачі ресторану і траторії можуть відчути неповторний італійський настрій через призму смаків. Для приготування всім відомих традиційних страв, таких як піца й паста, використовують італійські парму, пармезан, сири і навіть борошно.



http://www.montecchi-capuleti.com
https://www.facebook.com/Montecchi.Capuleti
матеріали подані на правах реклами