...
Тема української кухні зацікавила мене дуже давно, — розповідає шеф-кухар сім’ї ресторанів «Classic» Юрій Хазіпов. Ми живемо в країні, яка має давні традиції
Продовжити читати...
...
Усім нам потрібний хороший рецепт салату, адже влітку це головна страва на кухні. Його приготування не займає надто багато часу, та й продукти в цю пору
Продовжити читати...
...
Сьогодні здивувати когось стандартною ресторанною подачею досить складно. Приємно радує, що кухарі не зупиняються, прагнуть індивідуальності, розвитку,
Продовжити читати...
...
Хороша новина для гостей та жителів Луцька, які полюбляють відвідувати затишні, комфортні заклади, є відкриття в самому серці міста оновленої ресторації 
Продовжити читати...
...
«Чому італійські, французькі, японські страви перенаситили кожне місто України? Адже ми маємо свою кухню – українську! Страви, до яких ми звикли
Продовжити читати...
...
Чому тема здорового харчування така актуальна сьогодні? Хто готовий змінити свій звичний спосіб життя? Де шукати відповіді на всі стереотипні запитання?
Продовжити читати...
...
У нас працюють різні люди, зі своїми характерами та принципами, але саме вони і є творцями душевної атмосфери. Ми намагаємося максимально
Продовжити читати...
...
Наші вибагливі смаки та інстинкти не завжди роблять вибір на користь здоров’я, а знання про склад продуктів та законів харчування є дуже поверхові. Тамувати голод
Продовжити читати...
...
3 грудня в КВЦ «Парковий» відбулася церемонія нагородження переможців Національної ресторанної премії СІЛЬ® 2016.
Продовжити читати...
...
Всі ми знаємо найпопулярнішу у світі страву, яка дає змогу смачно та швидко поїсти - піца. Якщо хочете зрозуміти, чи вміють її готувати
Продовжити читати...
...
«Канапа» як формат ресторану української кухні – один із найскладніших проектів відомого ресторатора Діми Борисова.
Продовжити читати...
...
Поштовхом до створення обсмажки стала мрія. Я вирішив, що можна зробити інакше, відтворюючи свою філософію і розуміння кави
Продовжити читати...
...
Найароматніші, найсолодші миті дитинства... Тоді мій світ був наповнений особливим ванільним запахом бабусиних
Продовжити читати...
...
Приготування їжі з дітками – це не лише фрагмент вимріяної картинки, а цілком реальна перспектива, виховний процес,
Продовжити читати...
...
Чесна їжа і чесна ціна – це основа філософії та концепція розвитку закладу. У кухаря повинна бути чесність до себе і продуктів
Продовжити читати...