КВАСОЛЕВИЙ СУП

Квасоля, саме той продукт, який наситить наш організм білками, які так необхідні в період посту, а ще значною кількістю вітаміну В. У червоній квасолі велика кількість магнію та йоду. Квасолю можна додавати до супів, борщів, салатів, подавати як гарнір.

квасолевий суп

Кухарі КАРАМЕЛЬ КАФЕ поділилися з нами досить легким і простим у приготуванні рецептом квасолевого супу та запропонували дві цікаві подачі однієї страви.

Інгредієнти:

200 г квасолі
1 цибулина
1 селера
2 зубці часнику
4 листки шавлії
2 л овочевого бульйону 
1 ч. ложка оливкової олії
сіль, перець
часникові грінки

Приготування:

! Замочіть квасолю на ніч, перш ніж почати готувати страву.

1. На дно каструлі вилити оливкову олію. На ній обсмажити цибулю та часник. 2. Корінь селери нарізати кубиками і вкинути до каструлі, додати листя шавлії. Обсмажувати 5 хвилин, помішуючи. 2. Злити квасолю і вкинутити в каструлю. 3. Додати бульйон, щоб покривав усі овочі і довести до кипіння. 4. Зменшити температуру, варити доти, доки квасоля не стане м’якою, близько 1,5 години. 5. Приправити сіллю і перцем.

Друга версія подачі – це суп–пюре.

Відділити половину супу і збити, використовуйте ручний блендер занурення.  Додати ще бульйону, якщо він занадто густий. 3. Подавайте з хрусткими сухариками або грінками.

квасолевий суп

квасолевий суп

Смачного!

рецепт: «Карамель кафе»; фото: Ірина Гуртовенко

[ultimate_spacer height=”75″ height_on_tabs=”50″ height_on_mob=”50″]

поділитися

137 views

[ultimate_heading heading_type=”customizable” heading_content=”Популярні записи | дизайн” heading_typography_type=”google_fonts” main_heading_font_size=”14″][/ultimate_heading]
verte

There is 1 comment on this post
  1. Березень 21, 2017, 1:39 pm

    […] в крупах, бобових, злаках, овочах. […]