ДОМАШНЄ МОРОЗИВО

Полюбляєте готувати десерти? Пропонуємо ніжне вершкове та легке йогуртове морозиво. А додати апетитності допоможуть форми від Pastry Master.

ЯГІДНЕ МОРОЗИВО З ВЕРШКАМИ

Інгредієнти:
2 жовтки
1 ст. ложка цукру
100 мл густих вершків 33%
3 ст. ложки полуничного сиропу
(або інших ягід)

Приготування:

1. На водяній бані збийте міксером жовтки з цукром до світлої повітряної маси. Відставте, щоб вистигли. 2. Полуницю розімніть і змішайте з яєчною масою. 3. Збийте вершки і додайте до них яєчно-ягідну масу. Поставте на 1—2 години в холодильник. 4. Вийміть, перемішайте і розлийте по формах. 5. Далі в морозильну камеру на 3—4 години.

форми від Pastry Master

ЯГІДНЕ МОРОЗИВО З ЙОГУРТОМ

Інгредієнти:
300 г полуниці (або інших ягід)
200 мл йогурту (без добавок)
1 банан

1. Подрібніть банан та полуницю у блендері, додайте йогурт. 3. Відставте на 1 годину в холодильник. 4. Вийміть, перемішайте і розлийте по формах. Поставте в морозильну камеру на 3—4 години.


рецепт в журналі Plateful #11

фото: Ірина Гуртовенко

поділитися

переглядів: 269

Популярні записи | рецепти
Микола Гуртовенко